Jaktgolden Skogsvråns Kennel, Goa

.

Leveransdags

Igår så var det en mycket hektisk dag. alla valparna fick sig ett välbehövligt bad. Jag badar dom i en barnbalja på diskbänken sedan så får dom åka ner i sköljen i diskhon :-) Alla gillar att bada så det är inga bekymmer, men hela köket ser ut som ett slagfält när 8 valpar har plaskat runt och skvätt!! Det går åt ett gäng handdukar för att få alla torra, tur att det finns tvättmaskin ;-)

Senare så packades alla valpar in i bilen för att få åka till veterinären för valpbesiktning, Där stod hela personalstyrkan beredda att ta emot oss, två veterinärer och två assistenter som ville hjälpa till.

Det hela avlöpte väl alla valparna gick igenom utan anmärkning, valparna fick mycket beröm för att dom var så cola i miljön och kunde koppla av på  ett bra sätt, och duktiga på att bli hanterade.

 Och nu har dagen D kommit, den dagen då flera av valparna ska flytta till sina nya hem. Det känns vemodigt     ( det finns allt tårar i ögat) med samtidigt kul att få lämna över dessa valparna till sina nya ägare som jag vet kommer att ta hand om dom på bästa sätt.

Jag vet att dom kommer att tillbringa mycket tid i skog och mark med träning, och förhoppningsvis få starta på tävlingar /prov deltaga i jakter. jag hoppas ni kommer få mycket glädje av dessa valpar.

Så här såg det ut för 8 v sedan!

 

020.jpg

 

 

18 jul 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)